Onderhoud & Service is voor ons meer dan alleen storingen verhelpen. Wij zorgen ervoor dat uw installaties in topconditie zijn en blijven, wat bijdraagt aan een langere levensduur. Dat doen wij met een team van bevlogen medewerkers die beschikken over jarenlange praktische technische kennis en ervaring. Kan niet, bestaat niet. Traditionele techniek wordt moeiteloos gecombineerd met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Onze uitgebreide ervaring met energiefaciliteiten stelt ons in staat om werkbare en duurzame oplossingen te adviseren en te implementeren.

Preventief, correctief en inspectie onderhoud

Onderhoud aan gebouwgebonden installaties is investeren in de toekomst. Vanaf het begin denken wij samen met u na over beheersbaarheid, beschikbaarheid, functionaliteit en total cost of ownership. We verzorgen alle werkzaamheden, zoals preventief, correctief en inspectie onderhoud. Voor verschillende klanten zijn we ook regiepartner en het aanspreekpunt voor facility management.

Contractvormen

Guts biedt verschillende onderhoudsdiensten en regelt desgewenst de aansturing voor onder andere schoonmaak, beveiliging en recepties. Samen met u stellen wij een gedetailleerd onderhoudsplan op. Op basis van wensen en behoeften adviseren wij vervolgens welke contractvorm voor u het meest adequaat en rendabel is. Op basis hiervan hebben wij verschillende contractvormen:

  • Alleen wettelijk onderhoud
  • Preventief onderhoud
  • Prestatiecontract
  • Conditie gestuurd
  • Risico gestuurd
  • Instandhouding/exploitatie

Wilt u meer weten?

Jan Verkuyl Jan helpt u graag verder

E-mail: jan.verkuyl@guts-instal.com
Telefoon: +31 (0)6 532 101 32

Markten