Premium winkelgenot

De Bijenkorf hecht veel waarde aan de betrouwbaarheid van haar installaties. Deze zorgen voor een aangename winkeltemperatuur en sfeervolle verlichting voor een optimale winkelbeleving. Bij uitval van de installaties dienen deze binnen 1 uur weer te draaien, desnoods met noodoplossingen. Daarbij mogen de servicewerkzaamheden de winkelbeleving niet verstoren. Desnoods werken wij buiten openingstijden en ’s nachts op de winkelvloer.

20 jaar trouwe relatie

De Bijenkorf en GUTS zijn al vele jaren trouwe partners als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij kennen de complexe installaties door en door en hebben alle systemen gedocumenteerd ‘in huis’. Ook hebben wij vaste monteurs werken bij de Bijenkorf, die bekend zijn met de diverse locaties. Hierdoor kunnen wij snel handelen en problemen oplossen. Storingen doen zich zelden voor, omdat er regelmatig preventief onderhoud aan de installaties wordt uitgevoerd. Dit doen we aan de hand van rapportages van Bureau Veritas. Dankzij de prettige samenwerking en het jarenlange vertrouwen, hebben wij veel over voor de Bijenkorf. Zelfs het in de nachtelijke uren optuigen van de kerstboom.

Hoge klanttevredenheid

Elk jaar houdt de Bijenkorf een review over leveranciers. Daarbij komt GUTS altijd goed uit de bus. In ons jaarlijkse ISO-tevredenheidsonderzoek waardeert de Bijenkorf onze service met een dikke voldoende 2015 en 2016. Waarbij wij goed scoren op flexibiliteit, technische kennis en het nakomen van afspraken. Een waardering om trots op te zijn! 

Projectnaam:  Service en onderhoud de Bijenkorf

Locatie: diverse vestigingen in NL

Opdrachtgever: de Bijenkorf

Markt:
Retail

Discipline:
Beheer, onderhoud en Service
Elektrotechniek
Klimaatbeheersing

Direct advies op maat?

Onze experts helpen u graag verder.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

+31(0)880 280 403