Installaties passend bij winkelconcept

In de ruim 280 winkels van ICI Paris XL wil het merk ‘luxe producten toegankelijk maken voor het grote publiek’. De nieuwe winkelconcepten hebben een mooie moderne uitstraling met zwarte plafonds en sfeervolle LED-verlichting. Installaties moeten onzichtbaar worden verwerkt en bijdragen aan de beleving van het winkelconcept.

Slimme engineering 

Samen met experts denken wij al vroeg mee over het verlichtingsplan. Passend bij de donkere plafonds monteren wij ook bijpassende camera’s en detectoren. GUTS maakt bij ICI Paris XL gebruik van een eenvoudige basisinstallatie die voor alle A.S. Watson winkelformules toepasbaar is. Dankzij deze standaardisatie kunnen monteurs sneller werken. Dit houdt het simpel en overzichtelijk, ook in het beheer van de installaties. A.S. Watson werkt met vaste ploegen. Alle leveranciers kennen elkaar en dat werkt fijn. Zeker als je een strakke planning moet halen en kwaliteit een belangrijk criterium is. Daarbij regelen wij alles, van het verplaatsen van de meterkast tot en met de nutsaansluitingen. Frank Cobussen: “Ik vind het mooi om alles van ontwerp, realisatie tot aan oplevering te regelen en samen met het bouwteam tot oplossingen te komen”.

Vakkundig en flexibel

GUTS is een goede betrouwbare club waarop je kunt rekenen. Ze zijn flexibel en deskundig, hebben een pragmatische aanpak en komen afspraken na. Wij werken niet voor niets al jaren met hen samen.

Gerrit ter Burg | A.S. Watson Benelux

Projectnaam:  winkels ICI Paris XL

Locatie: diverse locaties in de Benelux

Opdrachtgever: A.S. Watson, Renswoude

Markt:
Retail

Discipline:
Beveiliging
Elektrotechniek

Direct advies op maat?

Onze experts helpen u graag verder.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

+31(0)880 280 403