Totaalinstallateur

GUTS Installatietechniek levert integrale oplossingen op het gebied van gebouwgebonden installaties voor onder meer retail en utiliteit. Wij zorgen ervoor dat uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties optimaal functioneren, zodat er een aangename winkel- of werkomgeving ontstaat. Dat doen wij in nieuwbouw of bestaande panden. Voor nieuwe installaties of voor installaties die al langer in gebruik zijn.

Onze drive is om uw business gewoon door te laten gaan. Dat doen we door het bedenken van pragmatische oplossingen, waarbij wij de grenzen van het technisch (on)mogelijke opzoeken. Kan niet, bestaat niet. Traditionele techniek wordt moeiteloos gecombineerd met de nieuwste technologische ontwikkelingen waarin duurzame oplossingen, energiebesparing en Total Cost of Ownership (TCO) steeds belangrijker worden.

Landelijke dekking, regionaal betrokken

Wij zijn overal in Nederland inzetbaar. En zelfs daarbuiten. Ons werkgebied is Nederland en België. Onze monteurs wonen veelal in hun werkgebied. Ze spreken de taal en weten wat er in de regio speelt. Bovendien zijn ze snel ter plaatse in geval van een storing, zodat uw business gewoon door kan draaien. Ook in het weekend, vakanties en ’s nachts. 

MVO en duurzaamheid

Installaties hebben alles te maken met duurzaamheid en energiebesparing. Ook in onze bedrijfsvoering houden wij daar rekening mee. Door de regionale spreiding van onze monteurs worden geen onnodige kilometers gereden. Ons afval wordt gescheiden en wij beperken het papiergebruik door digitaal te werken. Daarvoor hebben wij ook een online klantportaal voor onze relaties beschikbaar. Waar we de technische mogelijkheden zien, proberen wij ook te innoveren in installaties. Voorbeelden zijn: koppeling elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, monitoringtool GUTStronic, warmtepompsystemen, energiescan en duurzaam vervangingsadvies.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid.

Certificeringen en lidmaatschappen Nederland

ISO 9001

VCA **

BORG-E

 

  

BRL 100 / F-gassen

Techniek Nederland

KNX partner

InstallQ

NVKL

PRIVA

Energie Consult Holland B.V.

CO-VRIJ

Direct advies op maat?

Onze experts helpen u graag verder.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

+31(0)880 280 403