GUTS Installatietechniek ontwerpt, maakt en onderhoudt duurzame gebouwinstallaties voor onder andere winkels, kantoren en distributiecentra. Kenmerkend is onze no-nonsens aanpak, waarbij wij moeilijke situaties niet uit de weg gaan, maar oplossen. Dat maakt het werken bij GUTS zo leuk: je krijgt alle ruimte om technische problemen voor de klant op te lossen en jezelf te ontwikkelen. Op dit moment werken circa 100 mogelijk nieuwe collega’s voor jou bij GUTS.

Ontdek nieuwe hoogten met GUTS Installatietechniek!

Bij GUTS Installatietechniek bieden we jou de kans om op hoog niveau te werken en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

Speciaal voor onze technische vacatures hebben we iets bijzonders georganiseerd. Je zult samen met je leidinggevende opstijgen in een luchtballon en je werkgebied vanuit een geheel nieuw perspectief bekijken. 

Terwijl je hoog boven de grond zweeft, krijg je een adembenemend uitzicht op de omgeving waarin je zult werken. Je ziet hoe jouw technische vaardigheden en installaties een positieve impact hebben op gebouwen en gemeenschappen. Het is een ervaring die niet alleen spannend en leuk is, maar ook symbool staat voor de ambitie en vastberadenheid van GUTS Installatietechniek om altijd naar het hoogste niveau te streven.

Samen hogerop

Ben jij bereid om de uitdaging aan te gaan en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen? Samen zullen we grenzen verleggen en het beste in jou naar boven halen!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek de kansen die op je wachten. We kijken ernaar uit om samen met jou op te stijgen en te schitteren in de wereld van installatietechniek.

Bekijk hieronder onze vacatures. 

Vacatures

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er niet bij, maar zou je graag bij GUTS willen werken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen of stuur je CV naar werkenbij@guts-instal.com en wie weet kom jij ons team versterken!

Kom jij ons team versterken?

Nadia Oussalem wil je graag meer vertellen over de mogelijkheden bij GUTS

E-mail: werkenbij@guts-instal.com
Telefoon: +31(0)880 280 449

Privacy statement

GUTS Installatietechniek hecht grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met je gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Wij streven naar een goede afspiegeling van de maatschappij in ons personeelsbestand. Iedereen ongeacht geslacht, overtuiging of afkomst wordt uitgenodigd te reageren. Door het versturen van een sollicitatiebrief ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door GUTS Installatietechniek en worden opgenomen in onze database.