GUTS Installatietechniek ontwerpt, maakt en onderhoudt duurzame gebouwinstallaties voor onder andere winkels, kantoren en distributiecentra. Kenmerkend is onze no-nonsens aanpak, waarbij wij moeilijke situaties niet uit de weg gaan, maar oplossen. Dat maakt het werken bij GUTS zo leuk: je krijgt alle ruimte om technische problemen voor de klant op te lossen en jezelf te ontwikkelen. Op dit moment werken circa 100 mogelijk nieuwe collega’s voor jou bij GUTS.

Vacatures

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er niet bij, maar zou je graag bij GUTS willen werken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen of stuur je CV naar werkenbij@guts-instal.com en wie weet kom jij ons team versterken!

Kom jij ons team versterken?

Rianne van de Wijdeven wil je graag meer vertellen over de mogelijkheden bij GUTS

E-mail: werkenbij@guts-instal.com
Telefoon: +31 (0)88 0280 406

Privacy statement

GUTS Installatietechniek hecht grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met je gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Wij streven naar een goede afspiegeling van de maatschappij in ons personeelsbestand. Iedereen ongeacht geslacht, overtuiging of afkomst wordt uitgenodigd te reageren. Door het versturen van een sollicitatiebrief ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door GUTS Installatietechniek en worden opgenomen in onze database.