Nieuw concept leidend in keuze installaties

De nieuwe eigenaar van restaurant ‘t Raadhuis in Uden wilde met het restaurant een nieuwe weg inslaan. Hij koos voor een ingrijpende verbouwing en een nieuw concept. GUTS verzorgde alle installaties van advies en engineering tot en met de realisatie. De zichtbare installatie-elementen, zoals de verlichting, moesten naadloos aansluiten bij het concept. Het gehele gebouwbeheersysteem is uitgevoerd met KNX.

De verbouwing was al gestart

Toen wij ‘aan boord’ kwamen waren de plannen voor de verbouwing van het monumentale pand al in een vergevorderd stadium. Na een inventarisatie van de wensen hebben wij een plan gemaakt voor zowel de nieuwe verlichting, inbraakbeveiliging en het klimaat als het water, de afvoeren en het sanitair. Twee weken na start engineering zijn wij gestart met de realisatie, waarbij wij rekening moesten houden met de beperkingen van het monumentale pand. Zo hebben we bijvoorbeeld draadloze deur- en raamcontacten toegepast om niet in de monumentale kozijnen te hoeven boren of schroeven.

Functioneel lichtplan

Het gehele lichtplan is zo gemaakt dat de sterkte van de verlichting aan te passen is aan de activiteit waarvoor het licht gebruikt wordt. Intiem en sfeervol tijdens het diner en functioneel helder als er schoongemaakt moet worden. Met één druk op de Ipad zijn er verschillende verlichting scenes te creëren. Met de nieuwe installaties hebben we dit monumentale pand weer geheel volgens de eisen en wensen van de huidige tijd ingericht.

website Restuarant Oonivoo

Artikel over verbouwing in Mooi Uden

Artikel in Brabants Dagblad

Projectnaam: Verbouwing Restaurant Oonivoo

Locatie: Uden

Opdrachtgever: Marco Van Bergen , Uden

Markt:
Horeca

Discipline:
Beheer, onderhoud en Service
Elektrotechniek
Klimaatbeheersing

Direct advies op maat?

Onze experts helpen u graag verder.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

+31(0)880 280 403