Met een goed ingeregeld meet- en regelsysteem heeft u de controle over uw klimaatinstallaties. Wij ontwerpen, plaatsen en programmeren complete besturingssystemen, gericht op klimaatbeheersing en energiemanagement. Volledig geautomatiseerd en gebruiksvriendelijk. U heeft er geen omkijken naar. Via het online gebouwbeheersysteem kunt u te allen tijde bijsturen in de werking van uw installaties. Natuurlijk kunnen wij dat ook voor u verzorgen.

Uitgangspunt voor het ontwikkelen van een totaalsysteem zijn de projectgegevens, die wij vertalen naar heldere regeltechnische omschrijvingen en regelkastschema’s. Deze omschrijving vertalen wij naar PRIVA-software, waarvoor wij geautoriseerd partner zijn. In samenwerking met onze gecertificeerde partners bouwen wij een regelsysteem dat geheel voldoet aan alle eisen. Als de regelkasten gereed zijn, plaatsen wij deze in uw technische ruimte en stemmen wij de werktuigbouwkundige- en regeltechnische installatie maximaal op elkaar af. Na het testen en in gebruik stellen leveren wij het besturingssysteem aan u op.

Onze bedrijfsbeheersystemen leveren wij zowel in analoge als digitale uitvoering. De laatste heeft als voordeel dat u overal waar een internetverbinding is, via uw laptop het systeem kunt bedienen! Wij demonstreren u graag alle mogelijkheden en brengen vrijblijvend advies en offerte uit.

Alles weten over efficiƫnt gebouwbeheer?

Jan Verkuyl denkt graag met u mee in pragmatische oplossingen

E-mail: jan.verkuyl@guts-instal.com
Telefoon: +31 (0)6 532 101 32

Referenties

Markten