Van verlichting tot beveiliging, kassasystemen en de luchtbehandeling; zonder elektrotechniek werkt er niets. GUTS is uw partner als het gaat om goed werkende systemen, die bijdragen aan een prettige werk- of winkelomgeving. Daarbij staan gebruiksgemak, duurzaamheid en maatwerk voorop. Door samen met u de wensen goed in kaart te brengen, kunnen wij de beste oplossingen voor u bedenken en installeren.

Slim installeren

Wij hebben een slimme manier van monteren ontwikkeld, waardoor wij in korte tijd een nieuwe elektrotechnsiche installatie kunnen realiseren. Dankzij een strakke planning, een duidelijke volgorde in de werkzaamheden en heldere afspraken met leveranciers hoeven onze monteurs nooit te wachten op materiaal.

Alles wordt just-in-time geleverd waardoor wij effectief omgaan met tijd en materialen. Er is nauwelijks verspilling. In het proces verwachten wij weinig ontwikkeling, maar in de toekomst zal de bekabeling zeker milieuvriendelijker worden. 

Zwakstroom: voor toepassingen waar weinig voeding voor nodig is

Alle kleinere installaties in uw winkel of kantoorpand werken op zwakstroom. Denk aan de telefooninstallatie, de data-installatie, wifi, de automatische deuren of de ontruimingsinstallatie. Ook uw hybride wagenpark wordt gevoed met zwakstroom. Wij zorgen ervoor dat deze installaties naadloos ingepast worden in uw elektrische circuit om storingen en kortsluiting te voorkomen.

In de toekomst verwachten wij dat energie opgewekt uit zonnepanelen (ook zwakstroom) rechtstreeks uw auto kan opladen, zonder tussenkomst van adapters en/of trafo’s. 

Meer weten?

Neem gerust contact op met onze experts op het gebied van elektotechniek, telefoon +31(0)880 280 403 of stuur een mail naar info@guts-instal.com

Referenties