Installaties zonder zorgen

TK Maxx zocht een partner voor de complete realisatie van de E- en de W-installaties in hun eerste winkels in Nederland. Ontzorgen en een goede prijs waren belangrijke criteria. Via K&R hebben wij de opdracht verworven om nagenoeg tegelijkertijd de winkels in Eindhoven en Rotterdam van installaties te voorzien. Vanwege onze proactieve houding tijdens het werk en meedenken, hebben wij ook de winkels in Groningen, Heerlen en Den Haag mogen maken.

Doorwerken als het moet

Een groot concern als TK Maxx werkt met strikte draaiboeken, zodat elke winkel er hetzelfde uitziet. In wanden en plafonds kunnen wij vrij werken, mits het maar onzichtbaar is. Een dergelijk draaiboek werkt prettig, zeker in de voorbereiding. Want omdat veel bekend is, kun je sneller werken en verloopt het voortraject soepeler. Uitdagingen zijn vaak de hoogtes van de bestaande ruimtes in relatie tot het gewenste interieur, de aansluiting op centruminstallaties voor verwarmen en koelen, de afstemming met de verhuurder van het pand over roltrappen en liften en de binnenstedelijke locatie. Maar als retail specialist weten wij hoe dat werkt. Levering van materialen vindt just in time plaats en voor 10.00 uur ’s ochtends. Anders kom je de stad niet meer in.

TK Maxx werkt met vaste leveranciers (internationaal) voor de levering van bijvoorbeeld lichtarmaturen. Door een te late levering liepen wij 2 weken vertraging op binnen een planning van totaal 9 weken. Wij hebben toen vol continue met 10 man – het interieur was al geplaatst – de verlichting gemonteerd. Ook in de weekenden werd doorgewerkt, want voor ons geldt: de winkel is klaar als de deuren open gaan.

Flexibele instelling

GUTS heeft de projecten binnen de gestelde planning en het gestelde afwerkingsniveau gerealiseerd. Dat was soms een uitdaging omdat in Nederland nog geen ervaring was opgedaan met de internationale leveranciers. Late wijzigingen en/of leveringen zijn voor GUTS geen probleem. Daar gaat het team flexibel mee om. Het is prettig dat we alle installaties bij één installateur onder kunnen brengen voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. Dat geeft gewoon weinig ‘gedoe’ en geen zorgen. Als de opening is gepland, dan is de winkel ook klaar. Zeker weten!

Links

Instore online

Foto: Fashion United

Locatie: Eindhoven, Rotterdam, Groningen

Opdrachtgever: TK Maxx

Adviseur: FOAF, Oostenrijk

Adviseur installaties: K&R Consultants, Apeldoorn

Markt:
Retail

Discipline:
Beveiliging
Elektrotechniek
Klimaatbeheersing

Direct advies op maat?

Onze experts helpen u graag verder.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

+31(0)880 280 403