Invullen nieuw winkelconcept

De winkels van CoolCat krijgen een aangepast winkelconcept. Niet alleen de kledingrekken worden eigentijdser ook aan de beleving wordt gewerkt. Denk aan een glitter dansvloer, de illusie van een achtbaar, airhockeytafels, een gamehoek en een fotohokje in de winkel. Aan ons de vraag om deze nieuwe features via de vloer aan te sluiten.

Meedenken op basis van ervaring

Omdat wij al meerdere winkels voor CoolCat hebben ingericht, weten wij wat ze nodig hebben en kunnen wij meedenken in oplossingen. Daarvoor hebben wij nauwelijks een bestek nodig. Voor de nieuwe flagshipstores hebben we samen met de lichtadviseur een oplossing en een regeling bedacht voor de ‘rollercoaster’: een lichtpaneel aan het plafond dat de illusie wekt van een achtbaan. Tijdens de uitvoering van het project is de rollercoaster pas doorontwikkeld en voor de volgende winkel worden al verbeteringen bedacht.
Ons CoolCat-team bestaat uit 4 vaste monteurs die weten hoe het in een CoolCat winkel werkt en wat de opdrachtgever wenst en nodig heeft. Dat werkt fijn. Zeker als je maar 5 weken hebt voor de volledige inrichting van de winkel. Als het moet werken we door!

Altijd op tijd

Het team van GUTS kent onze winkels, concepten en wensen. Dat werkt zeer efficiënt. Handig bij een krappe planning. En willen we net iets anders, dan is dat ook geen probleem. Ze lossen het dan gewoon in het werk op. Onze ervaring is dat ze een goede kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs. Maar nog belangrijker. Ze zijn klaar op het moment dat afgesproken is. En geen dag later.

Foto interieur: Retailnews

Projectnaam: CoolCat

Locatie: diverse locaties, waaronder de nieuwe flashipstores in Tilburg en Enschede

Opdrachtgever: Cool Invest, Houten

Markt:
Retail

Discipline:
Elektrotechniek

Direct advies op maat?

Onze experts helpen u graag verder.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

+31(0)880 280 403