Bij GUTS houden wij van een integrale aanpak. Ook als het gaat om beveiligingsinstallaties in combinatie met elektrotechnische en werktuigbouwkundige systemen. Kwaliteit en functionaliteit staan voorop, net als gebruikersgemak. Dus als u het alarm inschakelt gaat het licht op nachtstand en de airco uit. Maar wellicht nog belangrijker: wij gaan voor oplossingen ‘op maat’.

Eén aanspreekpunt

Inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking, branddetectie of ontruimingsinstallaties: ze staan vaak ‘verstopt’ in bestekken of aanvragen. Maar een goed beveiligingssysteem draagt bij aan de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Als we dan toch de verlichting en de databekabeling aanleggen, waarom dan ook niet gelijk de beveiligingssystemen? U heeft dan maar één aanspreekpunt – zeker bij meerdere installaties die gekoppeld moeten worden – waardoor u voorkomt van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Kortom: gemak.

Gecertificeerd

Wij zijn BORG gecertificeerd. Dat geeft zekerheid. Vanaf het allereerste beveiligingsadvies tot aan de installatie, ingebruikstelling en het onderhoud. Onze engineer stelt het programma van eisen op aan de hand van het advies van onze beveiligingsexpert en werkt dit uit in de keuze van componenten. Wij gebruiken alleen componenten van erkende leveranciers. U heeft alleen te maken met medewerkers die gescreend zijn en minimaal een opleiding hebben tot monteur of technicus beveiligingsinstallaties. Wij mogen zowel het bouwkundige als het elektronische certificaat afgeven dat u nodig heeft voor de verzekering.

Managementtool

Heeft u meerdere panden voorzien van beveiliging, dan is het handig om deze op afstand te kunnen monitoren of om centraal gebruikers aan te kunnen maken. Wij regelen voor u een management systeem in en zorgen dat de benodigde formulieren, documenten en instellingen beschikbaar zijn via uw monitoringssysteem. U kunt dan centraal de beveiliging van uw winkels regelen: medewerkers toegang geven of afsluiten, storingen volgen en oplossen.

Onderhoud is belangrijk

U moet te allen tijde kunnen vertrouwen op uw beveiligingsinstallatie. Jaarlijks onderhoud is een must. Het verlengt de levensduur van uw installatie en u weet zeker dat uw goederen goed beschermd zijn. Wij controleren de accu, maken de detectiepunten schoon en testen de melding naar de meldkamer. Handig als we dan toch al ‘in huis’ zijn voor andere onderhoudswerkzaamheden. En mocht u de investering voor een beveiligingsinstallatie te groot vinden, dan bieden wij ook leasecontracten waarin het onderhoud standaard geregeld is.

Technisch up to date

Ontwikkelingen gaan snel. Zeker in de beveiligingstechniek. Denk aan toegangscontrole aan de hand van biometrie (vinger, handpalm, irisscan) of keytags. Ook worden de bedieningspanelen steeds geavanceerder. Of wat dacht u van het bedienen van uw alarmsysteem via een app op uw smartphone? Wij helpen u graag bij het kiezen van de systemen en tools die bij uw organisatie en werkwijze passen.

Referenties

Wij hielpen onder andere deze klanten – van groot tot klein – met hun beveiligingsinstallaties:
- Hoofdkantoor A.S. Watson in Renswoude
- Kruidvat
- Kantoor in Kerkdriel
- Opticien
- Sostrene Grene

Meer weten?

Neem contact op met Frank Cobussen, telefoon 0880 280 403 of stuur Frank een mail.

referenties