Verduurzamen installaties

Winkelformule Kruidvat heeft meer dan 1.000 winkels. Regelmatig ondergaan de winkels een metamorfose voor een beter passende uitstraling, waarmee gelijktijdig ook de installaties weer up-to-date worden gemaakt. Op sommige locaties zijn de installaties verouderd en kunnen er kostenvoordelen behaald worden door het verduurzamen van de installaties. Het verlagen van de energielasten is een belangrijke drijfveer voor A.S. Watson.

Complexe zaken simpel maken

GUTS is verantwoordelijk voor de complete installaties in een Kruidvat filiaal: verwarming, koeling, beveiliging, camera’s en verlichting. Op basis van de normen en het bestek hebben wij een correcte en vereenvoudigde ‘standaard’ voor de Kruidvat installaties gemaakt. Hierdoor hoeven er minder kabels getrokken te worden en kunnen elektrotechniek en werktuigbouwkunde beter, eenvoudiger en goedkoper gecombineerd worden. Voordeel is dat GUTS al ruim 30 jaar installaties uitdenkt, realiseert en onderhoudt voor A.S. Watson. Alle installatietechnische gegevens hebben we beschikbaar via ons archief. Dankzij een slimmer verlichtingsplan en het gebruik van LED-verlichting kan A.S. Watson flink besparen op energiekosten. “Het blijft altijd weer een uitdaging om binnen 4 weken van een casco pand een mooie winkel te maken”, vertelt projectleider Frank Cobussen enthousiast. “Maar dat maakt werken voor A.S. Watson juist ook weer zo leuk.”

Vakkundig en flexibel

GUTS is een goede betrouwbare club waarop je kunt rekenen. Ze zijn flexibel en deskundig, hebben een pragmatische aanpak en komen afspraken na. Wij werken niet voor niets al jaren met hen samen.

 

Gerrit ter Burg | A.S. Watson | Kruidvat 

Projectnaam:  Restyle en nieuwe winkels Kruidvat

Locatie: diverse locaties in de Benelux

Opdrachtgever: A.S. Watson, Renswoude 

Markt:
Retail

Discipline:
Beheer, onderhoud en Service
Beveiliging
Elektrotechniek
Klimaatbeheersing

Direct advies op maat?

Onze experts helpen u graag verder.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

+31(0)880 280 403