Nieuw winkelconcept

Bristol heeft haar winkelformule aangepast waardoor alle winkels in korte tijd omgebouwd moesten worden naar de nieuwe look & feel. GUTS was verantwoordelijk voor alle elektrotechnische aanpassingen van 40-50 winkels in Zuid-Nederland.

Ruime diversiteit aan werkzaamheden

In bijna alle winkels hebben wij de accentverlichting vervangen door LED. Waar mogelijk hebben wij etalageverlichting aangebracht en aansluitpunten voor de meubels. In heel oude winkels is ook het kassameubel vervangen, waarvoor wij de nieuwe aansluitingen hebben verzorgd. In een enkel geval was alleen de uitbreiding van de wifi voldoende. In de winkels waar een ruimer magazijn gemaakt is, hebben wij ook de verlichting van het magazijn aangelegd.

Vast team | efficiënt proces

Voordat we aan de slag gingen, werd de winkel een week voor start werkzaamheden fysiek opgenomen door onze projectleider. Afwijkingen of mogelijke obstakels konden daardoor vroegtijdig worden gesignaleerd en opgepakt. Wij werkten met twee vaste Bristol-ploegen bestaande uit twee eigen E-monteurs die alles wisten van het nieuwe concept en de klantwensen. Per week maakten wij 1 tot 2 winkels. Een ombouw duurde gemiddeld 2-3 dagen (met kassa 5 dagen). Wij startten eind 2016 en leverden de laatste winkel in mei 2017 op. Een mooi voorbeeld van strak projectmanagement en een geoliede samenwerking met opdrachtgever en andere leveranciers.

Bekijk de film over het ombouwen van de Bristol winkel in Venray.

Projectnaam: Ombouwen Bristol winkels naar nieuw concept

Locatie: 40-50 winkels in Zuid-Nederland

Opdrachtgever: Euro Shoe Group, Zwanenburg

Markt:
Retail

Discipline:
Elektrotechniek

Direct advies op maat?

Onze experts helpen u graag verder.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

+31(0)880 280 403