Grootste Praxis Bouwmarkt in Maastricht

In juni 2018 openden de deuren van de grootste Praxis in Nederland. De nieuwbouw werd verzorgd door Heerkens Van Bavel Bouw. GUTS realiseerde alle werktuigbouwkundige installaties na aanbesteding door adviesbureau Uticon. Binnen 6 maanden realiseerden we volgens planning en budget alle gebouwgebonden installaties inclusief het Priva gebouwbeheer.

Binnen het bestek was er voldoende ruimte voor aanpassingen, al waren er geen grote wijzigingen ten opzichte van de plannen. Bijzonder was dat we met alle partijen samen op diverse niveaus, alles hebben getekend en uitgewerkt in BIM. Hierdoor konden we vooraf mogelijke knelpunten vaststellen, zonder elkaar in de uitvoering in de weg te lopen. In deze Praxis hebben we compleet alles ingebouwd. Elk onderdeel in de WT-installaties is door ons gemaakt.

De samenwerking met de opdrachtgever en de andere bouwpartners verliep goed. Er heerste een open en transparante sfeer en er was sprake van een heldere en duidelijke communicatie. Dat leidde ertoe dat we de Praxis in Tilburg ook mogen maken. Dit betreft een renovatie en uitbreiding. De engineering is inmiddels gestart en naar verwachting start de bouw april /mei 2019.

Meer lezen?

Persbericht opening

Fotografie: Jan Buteijn

Projectnaam: Nieuwe vestiging Praxis

Locatie: Maastricht

Opdrachtgever: Maxeda DIY Group, Amsterdam

Markt:
Retail

Discipline:
Klimaatbeheersing

Direct advies op maat?

Onze experts helpen u graag verder.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

+31(0)880 280 403