Winkelketen A.S.Watson Group heeft wereldwijd meer dan 15.700 winkels en blijft nieuwe winkels opzetten. Ook in België, waar GUTS voor bijna alle nieuwe filialen op basis van een kant en klaar bestek de elektronische en werktuigbouwkundige installaties realiseert. Dat doen we al meer dan 25 jaar met een bouwteam dat op elkaar is ingespeeld. Zo is het telkens weer mogelijke om de strakke en duidelijke planning te halen. Want als de winkel open moet, dan gaat hij ook open. Dat is typisch GUTS.

Kosten besparen voor combineren van installaties

Voor de nieuwe vestiging in Sint-Pieters-Leeuw zijn twee formules, de Kruidvat en de ICI Pars XL, gecombineerd in één pand. Omdat er in het pand twee verschillende winkels zitten hebben we hier te maken met gezamenlijke en individuele installaties. Door installaties te combineren kan A.S. Watson kosten besparen. In het pand is maar één nutsvoorziening getroffen. Door middel van tussenmeters monitoren we het energieverbruik van beide winkels apart. Op de airconditioning kon A.S. Watson subsidie aanvragen, waardoor de gehele investering lager uitviel.

Ingespeeld team

A.S. Watson voert een duidelijke regie. Het totale project omvat de opname, het ontwerp, offerte, voorbereiding, uitvoering en nazorg. De werkvoorbereiding voor een dergelijk project bedraagt 2 weken. Voor de installeren van de installaties zijn 15 dagen beschikbaar. We zijn dan samen met een bouwkundig aannemer, schilders en timmermannen aan de slag. Dat vraagt om een goede voorbereiding, duidelijke onderlinge afstemming en een heldere planning. Gelukkig kunnen we rekenen op een ‘vast’ bouwteam, waardoor we meestal aan één woord genoeg hebben.

Projectnaam:  Nieuwbouw Kruidvat en ICI Paris XL Sint-Pieters-Leeuw (B)

Locatie: Sint-Pieters-Leeuw, België

Opdrachtgever: A.S.Watson Group

Markt:
Retail

Discipline:
Beveiliging
Data en telecom
Elektrotechniek
Klimaatbeheersing

Direct advies op maat?

Onze experts helpen u graag verder.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

+31(0)880 280 403