Ombouwen op grote hoogte

In de fabriek van Ahrend in Sint Oedenrode worden regelmatig door ons installatie onderdelen gerenoveerd en/of vervangen. Dit betreffen werktuigbouwkundige installaties en regeltechnische onderdelen.

Ahrend heeft de strategische keuze gemaakt om voor alle locaties de oude regeltechniek te vervangen door Priva hardware. Vanwege de klantrelatie en de tevredenheid in onderhoud, werden wij gevraagd deze ombouw te realiseren. Na inventarisatie op locatie schreven wij zelf de benodigde software, waarna we in slechts drie dagen de ombouw realiseerden. Praktische aanpassingen en toevoegingen werden direct op locatie aangebracht door de inbedrijfsteller. De bestaande installaties moesten in bedrijf blijven. Daarom troffen we voor de ombouw enkele tijdelijke voorzieningen.

De uitdaging was de enorme hoogte waarop de werkzaamheden plaatsvonden. De regelkast staat op een ‘open’ vloer op 10 m hoogte. Slechts te bereiken met een kooiladder. Veiligheid stond voorop, want vallende onderdelen zouden ernstige ongevallen kunnen veroorzaken. Dat onze expert meet- en regeltechniek hoogtevrees heeft, stond in de schaduw van dat ongevalrisico.

Projectnaam: Renovatie Ahrend hoofdkantoor & showroom

Locatie: Sint-Oedenrode

Opdrachtgever: Ahrend Nederland bv, Sint-Oedenrode

Markt:
Kantoren

Discipline:
Elektrotechniek

Direct advies op maat?

Onze experts helpen u graag verder.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

+31(0)880 280 403