De Action is al jarenlang trouwe klant van GUTS. De winkelketen heeft ambitie, het concern heeft inmiddels meer dan 2000 filialen door heel Europa en heeft plannen om op middellang termijn door te groeien naar 2500 tot 3000 filialen.

Werktuigbouwkundige installaties

GUTS leverde in juni de werktuigkundige installaties op voor het filiaal Drachten. Wij installeerden de airconditioning, ingangsverwarming, ventilatie, brandbestrijding, plaatsten het sanitair en verzorgden de loodgieterswerkzaamheden.

De Action aanhanger

De Action aanhanger: een volledig arsenaal aan materiaalvoorzieningen. De aanhanger is in 2020 aangeschaft en dit is een enorme aanwinst. Bij elk Action project wordt hier standaard gebruik van gemaakt. 

4 dagen van start tot oplevering

De Action voert strakke regie. Voor de ombouw van de installaties, op basis van een kant en klaar bestek, zijn 4 dagen beschikbaar. We zijn die dagen samen met een bouwkundig aannemer, elektricien, schilders, timmermannen en beveiliging aan de slag. Dat vraagt om een goede voorbereiding, duidelijk onderlinge afstemming en een strakke planning. 

Onderhoudskosten

Bij de plaatsing van de installaties is veel rekening gehouden met toekomstig onderhoud. Dankzij de zelfreinigende panelen bespaart de Action op onderhoudskosten. 

Projectnaam:  Action

Locatie: Drachten

Opdrachtgever: Action Nederland B.V. 

Markt:
Retail

Discipline:
Klimaatbeheersing

Direct advies op maat?

Onze experts helpen u graag verder.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

+31(0)880 280 403