Alle informatie op de website van GUTS Installatietechniek heeft een informatief karakter. Alhoewel wij getracht hebben om deze informatie zo volledig en accuraat mogelijk weer te geven, garanderen wij niet de juistheid, toepasselijkheid, betrouwbaarheid, tijdigheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. GUTS accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade naar aanleiding van het gebruik van de website of de informatie die op de website beschikbaar is.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke andere wijze dan ook, zonder dat GUTS voorafgaand schriftelijke toestemming heeft gegeven. Alle rechten zijn voorbehouden aan GUTS.

Op deze website staan diverse links naar websites die niet van GUTS zijn. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van andere websites. GUTS behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden te wijzigen.

Direct advies op maat?

Onze experts helpen u graag verder.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

+31(0)880 280 403