Bij GUTS Installatietechniek zijn we verheugd over onze samenwerking met 4PS, een stap die ons nog beter voorbereidt op de toekomst van installatietechniek. Als onderdeel van de VDK Groep leveren we hoogwaardige oplossingen voor gebouwgebonden installaties in diverse sectoren, zoals retail en utiliteit, met een sterke focus op innovatie en klantgerichtheid.

Het partnership met 4PS markeert een strategische keuze voor digitalisering en optimalisatie van onze bedrijfsprocessen. Door te kiezen voor het geavanceerde 4PS en Microsoft ecosysteem, streven we naar uniforme automatisering en maximale kennisdeling binnen onze organisatie.

Charles Caers, financieel directeur bij GUTS Installatietechniek, legt uit: “Wij hebben gekozen voor 4PS omdat dit systeem het beste aansluit bij de ambities van GUTS. Het gebruiksvriendelijke systeem van 4PS biedt goed doorontwikkelde functionaliteiten die onze primaire processen uitstekend ondersteunen. Deze functionaliteiten zijn gebouwd op het Microsoft platform, wat ons verzekert van up-to-date technologie met een open-source karakter. Dit maakt het relatief eenvoudig om data te ontsluiten en integraties te maken met andere systemen voor onze secundaire processen. Met het ERP-systeem van 4PS en hun geïntegreerde BuitenDienstApp (BDA) verwachten wij een aanzienlijke efficiencyslag te realiseren in zowel onze binnen- als buitendienst.”

Henk van Asselt, Business Unit Manager bij 4PS Installatietechniek, voegt toe: “Qua zichtbaarheid in de markt is GUTS Installatietechniek een professionele speler! Innovatie, ondernemerschap, partnership zijn enkele belangrijke kernwaarden in het zakendoen. Dit past uitstekend bij 4PS. Langetermijn visie en de onderscheidende samenwerking met Microsoft en het ecosysteem is een van de belangrijkste criteria voor GUTS om het vertrouwen uit te spreken in de samenwerking. We zijn lekker bezig met de implementatie, de spirit en enthousiasme zit er goed in, de basis voor een mooi eindresultaat!.”

De implementatie van 4PS Construct bij GUTS Installatietechniek is reeds gestart en omvat een breed scala aan bedrijfsactiviteiten. We kijken uit naar de vruchtbare samenwerking en de positieve impact die dit zal hebben op onze dienstverlening en groeipotentieel.

Samen bouwen we aan een toekomst vol innovatie en groei.

Van links naar rechts: Henk van Asselt (Business Unit manager Installatietechniek 4PS), Charles Caers (Financieel directeur GUTS Installatietechniek), Floris Wilod Versprille (Salesmanager Installatietechniek 4PS) en Jan Verkuyl (Operationeel directeur GUTS Installatietechniek).

Direct advies op maat?

Onze experts helpen u graag verder.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

+31(0)880 280 403