Bedrijfsinformatie

GUTS Installatietechniek levert integrale oplossingen op het gebied van gebouwgebonden installaties voor onder meer retail, horeca en utiliteit. Wij zorgen ervoor dat de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties van onze klanten optimaal functioneren. Daarbij zoeken wij de grenzen van het technisch (on)mogelijke op. De kracht van GUTS is een integrale visie op het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van gebouwinstallaties: pragmatisch, snel en adequaat.

Wij zijn een jong bedrijf in ontwikkeling met een jarenlange ervaring in wat we doen. Trouwe klanten zijn daarvan het resultaat. Ons werkgebied is de Benelux. Dat bereiken wij vanuit onze hoofdvestiging in Boxtel en een satellietvestiging in Landsmeer (nabij Amsterdam). GUTS heeft op dit moment circa 100 medewerkers in dienst. Ter aanvulling op ons werktuigbouwkundige team in Boxtel zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/projectleider die van aanpakken weet.

Functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het op effectieve en efficiënte wijze realiseren van (multidisciplinaire) projecten. Je draagt zorg voor een optimale uitvoering van toegewezen projecten en stuurt hierbij op techniek, kwaliteit, kosten, tijd, organisatie en informatie. Jouw taken bestaan uit het zorgdragen van een optimale technische/organisatorische voorbereiding c.q. begeleiding van meerdere teams/projecten, inkoop en onderhandeling met leveranciers en onderaannemers.

Je voert overleg met opdrachtgevers, eventuele (bouw)partners en leveranciers en geeft op een professionele en motiverende wijze leiding aan jouw projectmedewerkers.Op basis van commercieel inzicht, je marktkennis en door middel van gedegen relatiebeheer genereer je nieuwe opdrachten. Ondanks dat je in teamverband zult werken, wordt er een hoge mate van zelfstandigheid en flexibiliteit van jou verwacht, waarbij je projecten van het begin (engineering/calculatie) tot het eind (oplevering) begeleidt.

Functie eisen

  • Afgeronde MBO/HBO opleiding, richting werktuigbouwkunde of installatietechniek (MIT)
  • Je hebt bij voorkeur gevolgd of bent bezig met vakgerichte trainingen/cursussen op het gebied van luchtbehandelingstechniek (TVVL), koudetechniek, F-gassen, etc.
  • Je bent in het bezit van VCA-VOL
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortelijke functie
  • Engels in woord en geschrift (Duits en/of Frans is in je voordeel)
  • Ervaring met MS Office en Acto is gewenst
  • Je bent gericht op een vlotte en efficiënte service aan klanten. Je bouwt zelfstandig een klantenkring bouwen en onderhoudt deze ook
  • Je kunt goed presteren onder druk, bent flexibel en communicatief vaardig
  • Plannen en organiseren zit in je genen, net als sturing geven aan een team 

Arbeidsvoorwaarden

GUTS staat voor samenwerken en flexibiliteit. Niet alleen voor onze klanten, maar zeker ook voor elkaar. Onze medewerkers zijn betrokken en hebben iets voor elkaar over. Kenmerkend is onze no-nonsens aanpak, waarbij wij moeilijke situaties niet uit de weg gaan, maar oplossen. Wij bieden je een zelfstandige uitdagende functie in een jong, collegiaal en dynamisch bedrijf, waarin jij bijdraagt aan toonaangevende projecten. Je krijgt alle kansen om je horizon te verbreden. Ontplooiing en ontwikkeling staan daarbij voorop. Want als je wilt doorgroeien, dan stimuleren we je met aanvullende opleidingen. Daarnaast kent GUTS een prima pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO voor de Metaal- en Technische Bedrijfstakken).

Contact informatie

Enthousiast geworden? Solliciteren doe je via een email naar afdeling HRM t.a.v. vacatures@guts-instal.com. Wil je eerst nog meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Jan Verkuyl (Manager Operations) via telefoonnummer 06-53210132. Je kunt ons ook bereiken via ons kantoor 088-0280403.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.