Bedrijfsinformatie

GUTS Installatietechniek levert integrale oplossingen op het gebied van gebouwgebonden installaties voor onder meer retail, horeca en utiliteit. Wij zorgen ervoor dat de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties van onze klanten optimaal functioneren.Daarbij zoeken wij de grenzen van het technisch (on)mogelijke op. De kracht van GUTS is een integrale visie op het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van gebouwinstallaties: pragmatisch, snel en adequaat.

Wij zijn een jong bedrijf in ontwikkeling met een jarenlange ervaring in wat we doen. Trouwe klanten zijn daarvan het resultaat. Ons werkgebied is de Benelux. Dat bereiken wij vanuit onze hoofdvestiging in Boxtel en een satellietvestiging in Landsmeer (nabij Amsterdam). GUTS heeft op dit moment circa 100 medewerkers in dienst. Vanwege groei van het aantal projecten zijn wij voor onze afdeling koeltechniek op zoek zijn naar een werkvoorbereider.

Functie omschrijving

Als werkvoorbereider ben je de spin in het web. Naast werkvoorbereiding zullen jouw werkzaamheden ook bestaan uit engineering en calculatie. Dit zorgt voor een allround functie waarin je op veel terreinen ervaring kunt opdoen. Niet alleen in werktuigbouwkunde, maar ook in aanbepalende technische geboeden zoals elektrotechniek en koeltechniek. Hierdoor krijg je de unieke mogelijkheid je kennis op Multi-T vlak te ontwikkelen.

Jouw kerntaken zullen bestaan uit het zorgdragen van een optimale technische/organisatorische voorbereiding c.q. begeleiding van meerdere teams/projecten, inkoop en onderhandeling met leveranciers en onderaannemers. Ondanks dat je in teamverband zult werken, wordt er een hoge mate van zelfstandigheid en flexibiliteit van jou verwacht, waarbij je projecten van het begin (engineering/calculatie) tot het eind (oplevering) begeleidt.

Functie eisen

  • Afgeronde MBO opleiding, richting werktuigbouwkunde of installatietechniek (MIT).
  • Je hebt bij voorkeur gevolgd of bent bezig met vakgerichte trainingen/cursussen op het gebied van werkvoorbereiding, M&R, ET, luchtbehandelingstechniek (TVVL), koudetechniek, F-gassen, etc.
  • Indien je in het bezit bent van VCA basis en/of NEN 3140 is dit een pre.
  • Je hebt minimaal 4-6 jaar werkervaring in een soortelijke functie.
  • Engels in woord en geschrift.
  • Ervaring met MS Office en Acto is eveneens gewenst.
  • Je bent gericht op een vlotte en efficiënte service aan klanten. Je kunt goed presteren onder druk, bent flexibel en communicatief vaardig.

Arbeidsvoorwaarden

GUTS staat voor samenwerken en flexibiliteit. Niet alleen voor onze klanten, maar zeker ook voor elkaar. Onze medewerkers zijn betrokken en hebben iets voor elkaar over. Kenmerkend is onze no-nonsens aanpak, waarbij wij moeilijke situaties niet uit de weg gaan, maar oplossen. Wij bieden je een zelfstandige uitdagende functie in een jong, collegiaal en dynamisch bedrijf, waarin jij bijdraagt aan toonaangevende projecten. Je krijgt alle kansen om je horizon te verbreden. Ontplooiing en ontwikkeling staan daarbij voorop. Als je wilt doorgroeien, dan stimuleren we je met aanvullende opleidingen. Daarnaast kent GUTS een prima pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO voor de Metaal- en Technische Bedrijfstakken).

Contact informatie

Enthousiast geworden? Solliciteren doe je via een email naar afdeling HRM t.a.v. vacatures@guts-instal.com. Wil je eerst nog meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Jan Verkuyl (Manager Operations) via telefoonnummer 06-53210132 . Je kunt ons ook bereiken via ons kantoor 088-0280403.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.