Bedrijfsinformatie

GUTS Installatietechniek levert integrale oplossingen op het gebied van gebouwgebonden installaties voor onder meer retail, horeca en utiliteit. Wij zorgen ervoor dat de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties van onze klanten optimaal functioneren. Daarbij zoeken wij de grenzen van het technisch (on)mogelijke op. De kracht van GUTS is een integrale visie op het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van gebouwinstallaties: pragmatisch, snel en adequaat.

Wij zijn een jong bedrijf in ontwikkeling met een jarenlange ervaring in wat we doen. Trouwe klanten zijn daarvan het resultaat. Ons werkgebied is de Benelux. Dat bereiken wij vanuit onze hoofdvestiging in Boxtel en een satellietvestiging in Landsmeer (nabij Amsterdam). GUTS heeft op dit moment circa 100 medewerkers in dienst. Ter aanvulling op ons team binnen de werktuigbouw zijn wij op zoek naar meerdere zelfstandige monteurs HVAC die stevig in hun schoenen staan.

Functie omschrijving

In deze uitdagende zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie van alle activiteiten die gericht zijn tot een succesvolle oplevering van het project. Het monteren, installeren en opleveren van complexe technische installaties zijn voor jou geen enkel probleem, sterker nog, hier haal jij je voldoening uit!

Je geeft leiding aan 2-8 monteurs, levert input voor een goede voorbereiding en draagt zorg voor de juiste oplever- en revisiedocumenten. Bovendien onderhoudt je goede contacten met uitvoerders, leveranciers en onderaannemers. Je werkzaamheden omvatten: CV en koelinstallaties, sanitair en loodgieterswerk. Tot je vaardigheden behoren: lassen/fitten dikwandige leidingen DN25 tot 250, dunwandige leidingen, kw/ww leidingen, kleine ventilatie systemen en eventueel koeltechnische installaties (Split/VRF, Stek). Je bent in staat prettig samen te werken met andere disciplines en stuurt aankomende monteurs aan. Daarnaast houdt je toezicht op de planning, bestekeisen, werkbegroting en veiligheid.

Functie eisen

  • Je hebt als basis minimaal een VMBO/MBO opleiding.
  • Aanvullend verwarmingsmonteur/installatiemonteur niveau 3- 4, of gelijkwaardig.
  • Lasdiploma: autogeen/TIG/elektrisch.
  • Het is een pré als je in het bezit bent van een STEK/F-gassen certificaat cat. 1.
  • Je hebt een geldig VCA certificaat.
  • Je bent gemotiveerd en jouw enthousiaste karakter werkt aanstekelijk op de mensen die je aanstuurt. Daarnaast heb je een sterk ontwikkeld organisatorisch karakter en ben je communicatief vaardig.
  • Je kunt goed presteren onder druk en bent flexibel.
  • Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Mocht je nog geen ervaring hebben in een vergelijkbare functie, maar vind je het een uitdaging om als technicus of monteur door te groeien en een volgende stap te maken in je loopbaan? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.
  • Woonachtig in de regio Eindhoven, Oss, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort of Amsterdam

Arbeidsvoorwaarden

GUTS staat voor samenwerken en flexibiliteit. Niet alleen voor onze klanten, maar zeker ook voor elkaar. Onze medewerkers zijn betrokken en hebben iets voor elkaar over. Kenmerkend is onze no-nonsens aanpak, waarbij wij moeilijke situaties niet uit de weg gaan, maar oplossen. Wij bieden je een zelfstandige uitdagende functie in een jong, collegiaal en dynamisch bedrijf, waarin jij bijdraagt aan toonaangevende projecten. Je krijgt alle kansen om je horizon te verbreden. Ontplooiing en ontwikkeling staan daarbij voorop. Want als je wilt doorgroeien, dan stimuleren we je met aanvullende opleidingen. Daarnaast kent GUTS een prima pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO voor de Metaal- en Technische Bedrijfstakken).

Contact informatie

Enthousiast geworden? Solliciteren doe je via een email naar onze afdeling HRM t.a.v. vacatures@guts-instal.com. Wil je eerst nog meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Jan Verkuyl (Manager Operations) via telefoonnummer 06-53210132. Je kunt ons ook bereiken via ons kantoor 088-0280403.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.