Samen werken aan oplossingen

Wij staan voor samenwerken en flexibiliteit. Niet alleen voor onze klanten, maar zeker ook voor elkaar. Onze medewerkers zijn betrokken en hebben iets voor elkaar over. Wij helpen elkaar waar dat nodig is en zoeken samen naar de meest optimale oplossing voor de klant. Kenmerkend is onze no-nonsens aanpak, waarbij wij moeilijke situaties niet uit de weg gaan, maar oplossen.

Als je passie hebt voor techniek

Leuk aan werken bij GUTS is dan ook dat je alle ruimte krijgt om technische problemen voor de klant op te lossen. Uitdagingen genoeg. Juist daar waar anderen problemen zien, proberen wij over de grenzen van het (on)mogelijk nieuwe dingen te bedenken. Dat doe je niet alleen, maar in projectteams waarin zowel elektrotechniek als werktuigbouwkunde vertegenwoordigd zijn. 

Vacatures

Vanwege groei van het aantal projecten zijn wij op zoek naar:

 Leidinggevend monteurs

 Monteurs

 

Werkvoorbereiders

 

Stuur je CV met motivatie naar afdeling HRM t.a.v. vacatures@guts-instal.com en wie weet kom jij ons team versterken!

Privacy statement

GUTS Installatietechniek hecht grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met je gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Wij streven naar een goede afspiegeling van de maatschappij in ons personeelsbestand. Iedereen ongeacht geslacht, overtuiging of afkomst wordt uitgenodigd te reageren. Door het versturen van een sollicitatiebrief ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door GUTS Installatietechniek en worden opgenomen in onze database.

 werken ij GUTS