Bedrijfsinformatie

GUTS Installatietechniek levert integrale oplossingen op het gebied van gebouwgebonden installaties voor onder meer retail, horeca en utiliteit. Wij zorgen ervoor dat de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties van onze klanten optimaal functioneren. Daarbij zoeken wij de grenzen van het technisch (on)mogelijke op. De kracht van GUTS is een integrale visie op het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van gebouwinstallaties: pragmatisch, snel en adequaat.

Wij zijn een jong bedrijf in ontwikkeling met een jarenlange ervaring in wat we doen. Trouwe klanten zijn daarvan het resultaat. Ons werkgebied is de Benelux. Dat bereiken wij vanuit onze hoofdvestiging in Son (nabij Eindhoven) en satellietvestigingen in Landsmeer (nabij Amsterdam) en Wijchen (nabij Nijmegen). GUTS heeft op dit moment circa 100 medewerkers in dienst. Voor onze afdeling Elektrotechniek zijn wij op zoek naar een leerling monteur met de ambitie om verder te willen leren.

Functie omschrijving

Als leerling monteur houd je je bezig met het installeren van elektrotechnische installaties. Je werkt onder begeleiding van een ervaren monteur. Je bent bereid om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Je werkt graag samen met anderen en bent resultaatgericht. Het kan voorkomen dat er lange werkdagen en reistijden worden gemaakt, flexibiliteit is derhalve gevraagd.

Functie eisen

  • Je volgt een Elektrotechnische opleiding;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en VCA diploma;
  • Beschikt over goed technisch inzicht;
  • Je bent leergierig, flexibel, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je bent gemotiveerd met een klantgerichte instelling;
  • Je bent woonachtig in de regio Nijmegen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij GUTS bieden we je om te beginnen een uitdagende functie in een jong, collegiaal en dynamisch bedrijf waarin jij bijdraagt aan toonaangevende projecten. Je krijgt alle kans om je horizon te verbreden. Ontplooiing en ontwikkeling staan daarbij voorop. Want als je wilt doorgroeien, dan stimuleren we je met aanvullende opleidingen. Daarnaast kent GUTS een prima pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO voor de Metaal- en Technische Bedrijfstakken).

Voor technici met talent en "guts" zetten we de deur wijd open.

Contact informatie

Enthousiast geworden? Solliciteren doe je via een email naar afdeling HRM t.a.v. nicolette.enzlin@guts-instal.com. Wil je eerst nog meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Johan Veraa, via telefoonnummer 06-53234023. Je kunt ons ook bereiken via ons kantoor 088-0280403.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.