Op scholen moet dagelijks gepresteerd worden door zowel leerlingen als docenten. Een goed en fris klimaat in het schoolgebouw en de klaslokalen is essentieel om maximaal te kunnen presteren. Bovendien dringt een gezond binnenklimaat het ziekteverzuim terug!

Een ‘Frisse School’ is een schoolgebouw met een laag energiegebruik en een gezond binnenmilieu als het gaat om luchtkwaliteit, temperatuur en comfort, licht en geluid. Energiegebruik en een gezond binnenklimaat kunnen soms tegenstrijdig zijn. Voldoende ventilatie is noodzakelijk voor een gezond binnenklimaat, maar ventileren kost ook energie.

Het initiatief of project ‘Frisse Scholen’ is door de Rijksoverheid Ondernemend Nederland opgestart om de aandacht van onder andere schoolbesturen en -directies te richten op het binnenklimaat van hun school. Investeren in isolatie en ventilatie zorgt voor een gezond klimaat waar zowel leraren als leerlingen écht iets aan hebben.

Wij zetten we ons al vele jaren in voor een gezond binnenklimaat. We houden altijd rekening met uw specifieke wensen, eisen en u beschikbaar budget. Samen met u ontwerpen en bouwen wij de best passende en effectiefste oplossing.

Om de lucht ook in de toekomst fris en gezond te houden, is duurzaam onderhoud van luchttechnische apparatuur noodzakelijk. Goed onderhoud zorgt niet alleen voor een continu hoogwaardig comfort maar houdt ook het energieverbruik laag.

Onze persoonlijke en verfrissende aanpak, innovatief denken, begeleiding én realisatie van A tot Z, maakt ons uw betrouwbare partner.