Vandaag openen wij officieel ons nieuwe kantoor met magazijn aan de Mijlstraat in Boxtel. Tegelijkertijd vieren wij ons 5-jarig bestaan. Dit doen we samen met klanten, leveranciers en andere genodigden. Onderdeel van het programma is een presentatie door Vindsubsidies, die ons adviseerde in de subsidiëring van onze duurzame investeringen. 

Centrale ligging

Aanleiding voor de verhuizing is de groei van GUTS Installatietechniek. Er is bewust gekozen voor een centrale locatie van de hoofdvestiging tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven in verband met de bereikbaarheid voor de medewerkers. In het leegstaande pand van Helicon zagen we mogelijkheden voor een eigentijds en duurzaam kantoor. Het magazijn van 400 m² is de laatste maanden bijgebouwd.

Duurzaam kantoor

Wij investeerden in een KNX-lichtbesturingssysteem en duurzame installaties, zoals een ventilatiesysteem waarmee medewerkers zelf de temperatuur op hun werkplek kunnen regelen. Het grote voordeel van dit systeem is dat er energiezuinig wordt verwarmd of gekoeld. Het systeem haalt namelijk 60% van de energie uit de buitenlucht en 40% uit elektriciteit. Zelfs de vloerbedekking is duurzaam: deze is gemaakt van gerecyclede materialen.