De begane grond van A&O Hostels in Amsterdam is grondig gemoderniseerd. Wij verzorgden alle elektrotechnische werkzaamheden, het loodgieterswerk en de databekabeling voor de entree, receptie, keuken en de eetzalen. Ook hebben we alle radiatoren en de verwarmingsinstallatie vervangen en de restyling van de toiletgroepen en wasmachineruimtes uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden was het hostel gewoon in gebruik.

Improviseren

Veel tijd om voor te bereiden was er niet. We moesten medio januari gelijk van start om de geplande einddatum in maart te halen. Vanuit de opdrachtgever lag er een globale planning, maar soms moesten we snel schakelen om de piekmomenten met de juiste mensen op te kunnen vangen. Gelukkig zijn we daar als GUTS goed in.

Verschillende talen

Daarnaast waren we met veel verschillende partijen – van verschillende nationaliteiten – tegelijkertijd aan het werk. Er waren wel eens taalproblemen op de werkvloer omdat de opdrachtgever Italiaans was en Duits sprak, maar gebrekkig Engels. Fijn dat onze werkvoorbereider in Landsmeer het Duits goed beheerst. Eind maart hebben we de opdracht binnen planning en naar tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd.