Wij zoeken een ervaren Inbedrijfsteller die installaties en mensen weet te verbinden.

Weet jij installaties feilloos op elkaar af te stemmen en met elkaar te verbinden? Houd je van aanpakken? Weet je als geen ander hoe je installaties aan de praat moet krijgen en houden? En wil je die kennis ook delen met collega’s en junior inbedrijfstellers? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Als inbedrijfsteller ben je werkzaam op diverse projectlocaties in Nederland. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig bedrijfswaardig opleveren van de technische installaties volgens de specifieke eisen van de klant. Je realiseert de controle en kalibratie en verricht metingen voor panelen, besturingskasten, elektrische- en klimaatsystemen. Je zorgt voor de ombouw van regelkasten, het installeren en testen van software en het testen en inbedrijfstellen van installatie componenten. Ook lever je technische informatie aan voor het projectteam door het opstellen van testrapporten en opleverdocumenten. Daarnaast verhelp je storingen van elektrotechnische installaties.

Je bent een kei in je vak en volgt de ontwikkelingen op het gebied van meet- en regeltechniek op de voet. Collega’s kunnen bij jou terecht met vragen over gebouwbeheersystemen en je vindt het leuk om junior inbedrijfstellers te begeleiden. Omdat je voornamelijk ‘op locatie’ werkt heb je regelmatig contact met de opdrachtgever.

Wilt meer weten? Check de vacature.