Wist u dat u via allerlei subsidieregelingen een groot gedeelte van uw duurzame investeringen in gebouwen en installaties terug kunt krijgen? Bij de verbouwing van ons nieuwe pand schakelden wij de specialisten van Vindsubsidies in om te kijken wat de mogelijkheden waren. En dat waren er meer dan gedacht. Zelfs de vloerbedekking bleek duurzaam genoeg om voor subsidie in aanmerking te komen.

Vindsubsidies wil innoverende organisaties een kans geven hun ambities waar te maken door ze te begeleiden op het gebied van subsidies. Zij beheren een uitgebreide subsidiedatabank met daarin alle actuele subsidiemogelijkheden, adviseren bedrijven in de subsidiemogelijkheden en begeleiden hen bij de (vaak ingewikkelde) aanvraag.

Tijdens de opening van ons nieuwe pand vertelden Claudi Schröder en Jeroen Herbrink over de mogelijkheden om via subsidies investeringen terug te verdienen. Bovendien werd aan de hand van een aantal voorbeelden toegelicht tot hoever de voordelen op kunnen lopen.

Zo mag u bijvoorbeeld bij het plaatsen van een WTW-installatie alle kosten opvoeren die er met de aanschaf en het installeren van de installatie gemoeid zijn. Tot aan de reis- en parkeerkosten van de monteurs aan toe. Hiermee komt het bedrag dat in aanmerking komt voor de Energie- en Milieu-investeringsaftrek vele malen hoger te liggen. 

Als installatiebedrijf weten wij inhoudelijk niet veel van subsidies. Dat laten wij graag over aan de specialisten van Vindsubsidies. Wij vinden het echter wel belangrijk om u attent te maken op de mogelijkheden die de subsidiepot in Nederland biedt, zeker op het gebied van duurzame investeringen. Doe er uw voordeel mee en vraag onze projectleiders of neem direct contact op met Vindsubsidies.

Download de presentatie van Vindsubsidies, gehouden tijdens ons openingsevent.