Instore&Livecomm besteedde in haar novembereditie aandacht aan de thema’s Binnenklimaat en Verlichting. Directeur Bert van Barneveld vertelt daarin over de duurzame oplossingen die wij aanbieden voor winkelinstallaties.

Als een cv-installatie of koelmachine aan vervanging toe is, of verlichting moet worden vernieuwd, adviseren wij klanten te kiezen voor duurzame oplossingen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar daarmee besparen zij ook op de energiekosten. Om grote investeringen te beperken hebben wij een stap-voor-stap aanpak geïntroduceerd waarbij de verduurzaming over enkele jaren wordt uitgespreid.

“Door diverse werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties in winkels slim aan elkaar te koppelen wordt energievernietiging voorkomen en een nog hogere efficiëntie bereikt”

Wij kijken niet alleen naar een gunstige Total Cost of Ownership, maar hebben ook oog voor de nieuwste technieken, een optimale energiezuinigheid en een minimale CO₂-uitstoot. We begeleiden bedrijven vanaf de advies- en engineeringsfase tot en met de levering en montage, waarna we naar wens ook het meerjarenonderhoud van de installaties voor onze rekening nemen.

Lees het gehele artikel.

Meer over duurzame winkelinrichting en verlichting leest u in het novembernummer van Instore&Livecomm.nl