Maandag 18 maart jl. hebben GUTS Installatietechniek en HEYDAY Facility Management een contract getekend voor het onderhoud en beheer van de technische installaties van alle Hudson’s Bay filialen.

GUTS heeft de opdracht verworven via een tender, uitgeschreven door HEYDAY. Het contract omhelst de inspecties en het preventief en correctief onderhoud voor alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, inclusief de brandmeld- en sprinklerinstallaties, van 13 filialen en 1 distributiecentrum, gelegen tussen Maastricht en Zwolle. Ook het oplossen van storingen behoort tot de afspraken. Het contract loopt tot 2022.

HEYDAY koos voor GUTS op basis van de prijs en het pakket aan diensten. Zo verzorgen wij per locatie de meerjarenonderhoudsplannen en bewaken wij de planning en de financiële voortgang van de onderhoudswerkzaamheden in Prognotice. HEYDAY en Hudson’s Bay kunnen straks vertrouwen op de kennis en ervaring van Johan Huijbers die als accountverantwoordelijke optreedt.

HEYDAY is een grote speler op het gebied van facility- en vastgoedmanagement. Zij helpen organisaties bij het optimaliseren van facilitaire dienstverlening en
vastgoedbeheer en –onderhoud. Dit doen ze voor veel grote Nederlandse organisaties waaronder DSM.